Destiny 2 Salvation’s Edge Raid, ora de lansare și când poți juca

Raidul din Destiny 2 Salvation’s Edge este cel pentru toate bilele, deoarece echipele de foc ale Gardienilor vor pătrunde adânc în baza Martorilor din Pale Heart pentru a-i învinge o dată pentru totdeauna, împiedicând Forma finală. Va fi, fără îndoială, una dintre cele mai mari provocări de până acum în Destiny 2, așa că Gardienii ucigași de zei trebuie să vină pregătiți la nivelul de putere potrivit și cu build-urile și echipamentele potrivite pe 7 iunie. Iată tot ce trebuie să știți despre Raidul Salvation’s Edge din Destiny 2, inclusiv când se lansează.

Când se lansează Raidul Salvation’s Edge în Destiny 2?

Când se lansează Raidul din Destiny 2 Salvation's Edge

(Credit imagine: Bungie)

Raidul Salvation’s Edge din Destiny 2 se lansează vineri, 7 iunie, la ora 17:00 UTC (10am PST, 1pm EST, 6pm BST, 7pm CEST). Acest lucru coincide cu ora de resetare zilnică pentru Destiny 2, așa că, odată ce a avut loc reîmprospătarea, ar trebui să găsești nodul de activitate Raid pe ecranul hărții Pale Heart.

Ghiduri Destiny 2

Misiunea Iconoclasm din Destiny 2.
Destiny 2 Micah-10
Cele mai bune exotice din Destiny 2
Cele mai bune armuri exotice din Destiny 2
*Coduri de eroare Destiny 2 *Destiny 2

Nivelul de putere recomandat pentru Raid este de 1965, așa că ar trebui să fiți în mod ideal la acest nivel de putere sau mai sus dacă doriți să aveți parte de cel mai puțin dificil timp posibil. În plus, liderul echipei de pompieri trebuie să fi finalizat atât campania Destiny 2 The Final Shape, cât și misiunea Wild Card Exotic pentru a lansa Raidul Salvation’s Edge. Deși nu este necesar ca toți jucătorii din echipa de foc a Raidului să fi finalizat campania sau Wild Card, Bungie recomandă totuși să le jucați pe amândouă pentru a avea cea mai bună experiență de poveste.

Nu uitați că, în primele 48 de ore în care Salvation’s Edge este disponibil (deci până la 9 iunie, ora 17:00 UTC), va fi activ modul Concurs, ceea ce face ca raidul să fie semnificativ mai dificil decât de obicei. Dacă doriți să vă fie mai ușor, va fi mai bine să așteptați până când acest modificator va fi eliminat pentru a încerca Salvation’s Edge.

Știm deja că ne vom confrunta cu Witness în Salvation’s Edge pentru o ultimă bătălie pentru a preveni definitiv Final Shape, dar dincolo de asta este un mister. Bungie a dezvăluit că o misiune de poveste va fi deblocată după ce raidul a fost finalizat pentru prima dată. De asemenea, știm că o nouă activitate pentru a debloca obiectul Exotic Prismatic Class din Destiny 2 va fi disponibilă odată cu resetarea săptămânală a Destiny 2 și că Echoes – Act 1 va începe oficial.

Citiți de asemenea  Narațiunea New Game Plus din Starfield este cea mai bună inovație în materie de RPG de la Bethesda

© GamesRadar+. A nu se reproduce fără permisiune.

Frenk Rodriguez
Bună ziua, numele meu este Frenk Rodriguez. Sunt un scriitor cu experiență, cu o capacitate puternică de a comunica clar și eficient prin scrisul meu. Am o înțelegere profundă a industriei jocurilor de noroc și sunt la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii. Sunt orientat spre detalii și capabil să analizez și să evaluez cu precizie jocurile, și îmi abordez munca cu obiectivitate și corectitudine. Aduc, de asemenea, o perspectivă creativă și inovatoare în scrierile și analizele mele, ceea ce mă ajută să fac ghidurile și recenziile mele atractive și interesante pentru cititori. În general, aceste calități mi-au permis să devin o sursă de încredere și de încredere de informații și perspective în industria jocurilor de noroc.